Casemanagement

ACTIE 6 - Casemanagement

Het pilootproject Geïntegreerde Zorg Waasland, heeft zich in het projectplan geëngageerd om een actie op te zetten rond ‘CASEMANAGEMENT’. (cfr. actie 17 uit het projectplan: Aanbod van casemanagement bij patiënten).

Vanuit het pilootproject werd een werkgroep samengesteld met verschillende mensen van het terrein. De afgelopen maanden kwam deze werkgroep samen om een functieomschrijving op te stellen om ‘casemanagement’ in kader van het pilootproject Geïntegreerde Zorg Waasland te kunnen installeren in de regio.

WAT EN VOOR WIE CASEMANAGEMENT ?

  • Wie kan de functie casemanager uitoefenen?
  • Wie kan beroep doen op een casemanager (doelgroep)?
  • Wat is de functie-inhoud van een casemanager?
  • Welke competenties heeft iemand nodig om casemanager te zijn?

HET ANTWOORD OP DEZE VRAGEN, KUNNEN JULLIE TERUGVINDEN IN DE FUNCTIEOMSCHRIJVING!

KLIK HIER

OPROEP POOL CASEMANAGERS

  • Wij zijn op zoek naar organisaties die één of meerdere personen (die voldoen aan het functieprofiel!) ter beschikking willen/kunnen stellen om de functie van casemanager op te nemen. Bekijk hiervoor ook zeker de gevraagde investering zoals vermeld in de functieomschrijving. ​Vergoedingen voor de functie van casemanagement worden voorzien binnen het project.
  • Gelieve tegen VRIJDAG 19 JULI contact met ons op te nemen en ons te laten weten of jullie geïnteresseerd zijn een casemanager ter beschikking te stellen.

INTERESSE? VUL VOLGEND FORMULIER IN

KLIK HIER

Meer info? Contacteer de coördinator, Hanna Ryckaert

Contact